Wat heb je nodig bij een verhuizing?

wat heb je allemaal nodig bij een verhuizing?

Wat heb je nodig bij een verhuizing?

In de meeste gevallen zorgt een verhuizing voor stressvolle situaties. Het is daarom een goed voornemen om altijd rustig te blijven en het overzicht te behouden. Deze informatie dient als handvat om te helpen met het overzicht te behouden. Wij zullen meer informatie geven over wat er nodig is bij een verhuizing en waar rekening mee gehouden dient te worden.

Aan de hand van onderstaande punten zullen wij advies geven:

  • Sorteren van inhoud
  • Meubels (de)monteren
  • Verhuiswagen
  • Vrij vragen van het werk

Sorteren van inhoud

Het is efficiënt om producten bij elkaar te doen in verhuisdozen zodat producten altijd bij elkaar blijven. Het is handig om de naam van de bestemming (of de inhoud van de doos) op de doos te zetten zodat er onnodig gesjouwd wordt met dozen. De naam die op de doos wordt geschreven is dan in dit geval de naam van de bestemming in het nieuwe huis. Zo staat alles al meteen in de juiste ruimte!

Meubels (de)monteren

Sommige mensen kiezen ervoor om het gehele interieur te vernieuwen, maar in de meeste gevallen worden er altijd wel (grote) meubels meegenomen naar het nieuwe woonadres. Denk hierbij aan een tafel, bank, bed en/of kasten. Als je minder handig bent met gereedschap en het (de)monteren van meubels dan kun je altijd contact opnemen met een professionele verhuisdienst. Zij bieden namelijk verschillende services aan.

Benodigdheden bij een verhuizing

Verhuiswagen

Veel mensen beschikken niet standaard over een grote auto, bus of aanhanger om gemakkelijk grote meubels te vervoeren. Daarom is het handig om hulp in te schakelen van een professionele verhuisdienst. Zij hebben in een korte tijd alle verhuisdozen en meubels in de verhuiswagen klaar staan voor transport.

Bij een professionele verhuisdienst kunnen meerdere diensten afgenomen worden. Als je namelijk meubels dient te verhuizen vanaf een hogere verdieping dan kan het handig zijn om een verhuislift te huren. Met een verhuislift kun je gemakkelijk meubels vanaf boven naar beneden transporteren en andersom.

Vrije dagen van het werk

Niet geheel onbelangrijk is om op het werk vrij te regelen voor bepaalde dagen. Verhuizen kost erg veel tijd en het is dan fijn om de tijd speciaal in te kunnen richten voor de verhuizing. Bij de meeste bedrijven staat in de CAO dat werknemers 1 of 2 vrije dagen krijgen voor een verhuizing. Voor meer informatie rondom vakantiedagen is het slim om ons blog ‘Hoeveel vrije dagen krijg je als je gaat verhuizen?‘ te lezen.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *