Verzenden & Retourneren

Verzenden

Update september 2023: wegens werkzaamheden is het tijdelijk niet mogelijk verhuisartikelen te bestellen of op te halen. Excuses voor het ongemak.

Plaats je een bestelling bij De Verhuiswinkel dan kun je erop rekenen dat jouw bestelling zorgvuldig wordt ingepakt en verzonden. Nadat jouw bestelling is ontvangen, doen we ons best om de bestelling binnen 3 werkdagen te verzenden. Wij bezorgen al vanaf €7,95 in heel Nederland.

Ophalen ook mogelijk
Wil je de bestelling liever komen ophalen bij ons magazijn? Dan kun je bij het afrekenen kiezen voor de verzendmethode “Afhalen”. Je krijgt dan van ons bericht zodra de artikelen voor jou klaarstaan.

Belangrijk om te weten 
Plaats je een grote bestelling met veel verschillende producten, dan kan het voorkomen dat jouw bestelling in meerdere pakketten wordt verzonden. Daardoor kan het zijn dat de pakketten niet op hetzelfde tijdstip worden afgeleverd. Heb je vragen over de verzending van jouw bestelling, neem dan contact met ons op.

Heb je de bestelling ontvangen? Dan raden we aan om je bestelling te controleren. Mist er een product of is de bestelling beschadigd, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Retourneren

Is jouw bestelling niet naar wens en wil je deze graag retourneren? Dan staat onze klantenservice graag voor je klaar.

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na het aanmelden van jouw annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de producten retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retourzending zijn voor jouw eigen rekening.

Het retourproces

 1. Neem contact met ons op via de contactpagina of stuur een mail naar bestelling@deverhuiswinkel.com.
 2. Geef in jouw e-mail aan:
  1. Wat je wilt retourenen;
  2. De reden van retourneren;
  3. De besteldatum en het ordernummer;
  4. Jouw contactgegevens.
 3. Onze klantenservice neemt contact met je op om het retourproces in gang te zetten. Let op: de retourkosten zijn voor jouw eigen rekening.
 4. Zijn de artikelen retour ontvangen? Dan ontvang je z.s.m. het aankoopbedrag terug op je rekening.