Filter

Verhuispakketten

Verhuispakketten en verhuisdozen zijn niet weg te denken bij een aanstaande verhuizing. Het is namelijk een onmisbaar hulpmiddel vóór en tijdens de verhuizing. Voor het gemak zijn er door ons verhuispakketten samengesteld zodat je direct aan de slag kunt gaan nadat de bestelling thuis is bezorgd. Een verhuispakket bevat onder andere:

  • Een set van verhuisdozen – hoge kwaliteit verhuisdozen van professionele kwaliteit
  • Matrashoezen – voor 1 of 2 personen
  • Inpakpapier – om artikelen in te pakken en beschadigingen te voorkomen
  • Noppenfolie – om breekbare artikelen voorzichtig te kunnen vervoeren

Welk verhuispakket past bij onze verhuizing?

In onze webshop bieden we verschillende varianten verhuispakketten aan. Afhankelijk van de variant die wordt gekozen, wijzigen de aantallen. Een verhuispakket large heeft daardoor meer inhoud qua artikelen dan een verhuispakket small. Uiteraard wordt er door ons ook een medium verhuispakket aangeboden.

Deze verhuispakketten zijn samengesteld om jou een snelle start voor jouw verhuizing te geven. Het voordeel hiervan is dat je niet zelf hoeft uit te rekenen hoeveel verhuisdozen en -materialen je nodig zult hebben voor het inpakken. De verhuispakketten zijn namelijk afgestemd op de samenstelling van jouw huishouden en bevatten alle benodigdheden die je nodig hebt voor jouw verhuizing, waaronder verhuisdozen, tape, inpakpapier, matrashoezen en meer. Bekijk onze verschillende soorten verhuispakketten hieronder:

Per verhuispakket is een gemiddelde genomen qua huishoudens in Nederland. Dit houdt in dat in de meeste gevallen het gekozen verhuispakket dat bij het aantal personen in je huishouden past, voldoende is voor de verhuizing.

Het formaat van verhuisdozen

Omdat elk huishouden verschillend is, is het handig om de verhuisdozen te vergelijken omdat hier ook veel verschillen inzitten. Zo weet je altijd welke verhuisdozen er nodig zijn voor het type verhuizing en het type producten die ingepakt dienen te worden. In combinatie met de hoeveelheid spullen die ingepakt dienen te worden, kan er een juiste keuze gemaakt worden.