Filter

Verhuisdoos voor boeken

Ga je verhuizen en wil je al jouw waardevolle boeken meenemen? Dan heb je stevige verhuisdozen voor boeken nodig. Zo kun je de boeken veilig opslaan tijdens het vervoer of stalling in een opslag. Zeker in vergelijking met reguliere verhuisdozen, zijn boekendozen extra stevig om het gewicht van veel boeken aan te kunnen.

Wanneer kies je voor een boekendoos?

Onze verhuisdozen voor boeken, ook wel boekendozen genoemd, hebben een hoog draagvermogen. Dat komt doordat een opeenstapeling van boeken vaak veel gewicht met zich meebrengt en je er zeker van wilt zijn dat de boeken veilig op de nieuwe bestemming aankomen. Een reguliere verhuisdoos kan dit gewicht niet altijd aan, waardoor de doos kan scheuren. Dat betekent niet dat deze dozen alleen voor boeken gebruikt mogen worden. Heb je andere zware spullen die je niet kunt tillen of veilig wil opbergen, dan kun je hier een verhuisdoos voor boeken voor gebruiken.

Onze boekendozen hebben standaard een autolock bodem. In één handeling zet je ze in elkaar en je hoeft geen tape of plakband te gebruiken. De handgrepen zorgen ervoor dat je de doos eenvoudig optilt.

Online verhuisdoos voor boeken kopen

Als je gaat verhuizen naar een nieuwe woning of bestemming moet er veel geregeld worden en komt er veel op je af. Je wilt dan natuurlijk niet te veel tijd kwijt zijn aan het uitzoeken van de juiste dozen en een moeilijk bestelproces. Gelukkig kun je in de webshop van De Verhuiswinkel heel eenvoudig de door jouw benodigde dozen uitkiezen en bestellen, gewoon vanaf de bank (als die nog niet verhuisd is!). Kies gewoon een van de verschillende categorieën uit, waaronder boekendozen, verhuisdozen voor kinderen of reguliere verhuisdozen.

Hoeveel boekendozen heb je nodig?

Je wilt de verhuisdozen voor boeken gaan bestellen, maar je weet nog niet hoeveel je er nodig hebt. Het voordeel van de stevige boekendozen is dat je ze ook voor andere zware spullen kunt gebruiken. Bestel je dus te veel boekendozen, dan kun je de dozen gewoon voor andere dingen gebruiken en weet je zeker dat je er altijd genoeg hebt. De verhuisdozen zijn ook erg geschikt om boeken (of andere spullen) in op te slaan, zo lang je nog bezig bent met verhuizen of uitpakken.

In de webshop kun je zelf aangeven hoeveel dozen je wilt bestellen: je kunt al vanaf één losse doos een bestelling plaatsen. Weet je al dat je meerdere stuks nodig gaat hebben, dan bieden we ook verschillende soorten pakketkortingen aan. Zo krijg je bijvoorbeeld aanvullende korting als je 10, 20, 30 of meer stuks besteld. Dat is nog eens extra voordelig!