Filter

Verhuisdozen bestellen

Update september 2023: wegens werkzaamheden is het tijdelijk niet mogelijk verhuisartikelen te bestellen of op te halen. Excuses voor het ongemak.

Eenvoudig en snel professionele verhuisdozen bestellen voor jouw aanstaande verhuizing? Bij De Verhuiswinkel ben je aan het juiste adres! Een verhuizing is een spannende gebeurtenis waarbij veel geregeld moet worden. Je wilt dan niet te lang hoeven nadenken over het bestellen van jouw verhuisdozen, want dat moet snel en eenvoudig gaan.

Welke verhuisdozen moet je bestellen?

Welke verhuisdoos je nodig hebt, is afhankelijk van de spullen die je erin wilt opbergen of vervoeren. In onze webshop vind je verschillende soorten verhuisdozen om te bestellen, in de volgende categorieën:

Afhankelijk van het type verhuisdoos, heb je te maken met specifieke eigenschappen. Neem bijvoorbeeld de boekendozen: deze hebben een hoog draagvermogen, zodat je veel boeken in één keer kunt opbergen en vervoeren. De low budget verhuisdozen hebben een lager draagvermogen en zijn meer geschikt voor lichte spullen, zoals kleding of woonaccessoires. De verhuisdozen voor kinderen hebben daarentegen weer een leuke opdruk met piraten die ze zelf kunnen inkleuren.

Grote hoeveelheid verhuisdozen bestellen?

Heb je veel spullen om te verhuizen en weet je op voorhand al dat je een grote hoeveelheid verhuisdozen wil bestellen? Dan kun je het best een kijkje nemen bij onze voordeelpakketten. Zo kun je snel en eenvoudig een pakket van 10, 20, 30 of meer stuks bestellen met één druk op de knop. Je vindt de voordeelpakketten bij alle verschillende soorten verhuisdozen. Afhankelijk van de hoeveelheid die je uitkiest, krijg je een extra voordelige prijs voor onze professionele verhuisdozen van goede kwaliteit.

Hoeveel dozen heb ik nodig?

Weet je nog niet zeker hoeveel verhuisdozen je nodig zult hebben? Gelukkig hebben wij een handig overzicht die je kunt gebruiken om een schatting te maken. Over het algemeen geldt: je zult meer dozen nodig hebben dan je nu wellicht verwacht.

Aantal dozen op basis van jouw huishouden:

  • Een persoon: 25 – 40 verhuisdozen
  • Twee personen: 40 – 60 verhuisdozen
  • Gezin met 2 kinderen: 60 – 80 verhuisdozen

Natuurlijk heeft het ene huishouden nou eenmaal meer spullen of een groter huis dan het andere huishouden. Daarom kun je ook een berekening maken op basis van de kamers in je huis:

  • 15 dozen voor keukenspullen
  • 10 dozen per slaapkamer
  • 5 dozen voor badkamerspullen
  • 15 dozen voor de woonkamer