Verhuisdozen aanbieding

Onze beste verhuisdozen aanbieding

Bij een verhuizing komt veel kijken. Niet alleen kost het veel tijd om alles te regelen, je bent ook veel geld kwijt aan verhuisbenodigdheden, zoals professionele verhuisdozen, tape, matrashoezen en wellicht zelfs de huur van een verhuiswagen. Dan is het extra fijn als je op sommige gebieden iets kunt besparen!

Professionele verhuisdozen in de aanbieding

Om je te helpen met besparen, hebben we handige verhuispakketten en verhuisdoos aanbiedingen samengesteld voor jou. Zo kun je heel eenvoudig meerdere professionele verhuisdozen bestellen, tegen een extra voordelige prijs. Je kunt kiezen uit een pakket van 10, 20 of 30 verhuisdozen.

Ben je specifiek op zoek naar een verhuisdoos voor boeken? Ook dan kunnen we je verder helpen met een boekendozenpakket van 10, 20 of 30 stuks. Natuurlijk kun je ook gewoon een losse autolock boekendoos kopen als je minder dan 10 stuks nodig hebt. De dozen zijn extra stevig en kunnen ook gebruikt worden om de dozen langer in een opslagruimte op te slaan.

Een verhuisdozen aanbieding bestellen

Het bestellen van onze populaire aanbiedingen gaat heel eenvoudig. Je kunt in onze webshop uit verschillende soorten verhuisdozen kiezen. Speciaal voor boeken, kleding, onderdelen of andere spullen. Al vanaf 1 stuk kun je jouw gewenste verhuisdoos bestellen, zodat je altijd zeker weet dat je de juiste hoeveelheid dozen in huis hebt.

Weet je vooraf al dat je meerdere exemplaren nodig hebt, dan kun je de pakketaanbiedingen gebruiken met extra aantrekkelijke kortingen.

Welke verhuisdozen heb je nodig?

Afhankelijk van de samenstelling van jouw inboedel en spullen zul je verschillende soorten verhuisdozen nodig hebben. Heb je een grote boekenkast met veel boeken erin, dan biedt een speciale boekendoos een uitkomst, omdat deze extra stevig is.

Bestaat het verhuizend gezelschap ook uit kinderen, dan is een verhuisdoos voor kinderen een handige én leuke manier om de kinderen bij de verhuizing te betrekken. De piraten- en prinsessendozen in ons assortiment kunnen ingekleurd worden, voor een vrolijke opbergdoos.

Waarom kiezen voor professionele verhuisdozen?

Besparen op de kosten van een verhuizing is natuurlijk altijd een goed idee. Maar besparen op de kwaliteit van de verhuisdozen kunnen we niet aanraden. Kies je voor de goedkoopste variant, dan krijg je te maken met dozen met een lage draagkracht die snel kunnen doorscheuren. Je wilt natuurlijk wel dat jouw waardevolle spullen veilig vervoerd worden.

Professionele verhuisdozen worden gemaakt van hoogstaand materiaal, in de meeste gevallen dubbelgolf karton. Dit zorgt voor extra stevigheid en draagkracht, zo kunnen onze autolock verhuisdozen tot 30 kilo dragen. Woonaccessoires, textiel, beddengoed en andere spullen kun je met de verhuisdozen vervoeren.

Gratis afhalen in ons magazijn

Update september 2023: wegens werkzaamheden is het tijdelijk niet mogelijk verhuisartikelen te bestellen of op te halen. Excuses voor het ongemak.

Verhuisdozen kopen in onze webshop gaat eenvoudig en snel. Binnen enkele werkdagen heb je jouw bestelling in huis en kun je gaan beginnen met het inpakken van jouw inboedel en persoonlijke eigendommen. Wil je de bestelling liever zelf ophalen? Dat is ook mogelijk! Je kunt terecht in ons eigen magazijn, waar we jouw bestelling klaarzetten. Bij het afrekenen kun je kiezen voor de mogelijkheid om de bestelling thuis te laten bezorgen of bij ons af te komen halen. Uiteraard betaal je bij afhalen geen extra verzendkosten.

Je hebt dit product net toegevoegd aan de winkelwagen: